Gold Snail

Feb 05 , 2021

Gold Snail

 

Povestea Gold Snail 

GOLD SNAIL este o linie completă de îngrijire care are ca ingrediente principale extractul de mucus de melc - apreciat în special pentru efectele sale de regenerare și întinerire a țesuturilor - şi aurul, care oferă revitalizare și luminozitate pielii.

Proprietățile benefice ale extractului de mucus melc, ce îl fac un ingredient extrem de căutat în produsele de ingrijirea pielii, au fost redescoperite relativ recent. Încă din antichitate erau cunoscute beneficiile extractului de melc când din mucus se realizau remedii pentru tratarea rănilor și cicatricelor, insa ingredientul a ajuns în atenția producătorilor de skincare, atunci când un grup de crescători de melci au remarcat că după manevrarea melcilor fără mănuși, pielea lor devine mult mai netedă și mai sănătoasă, zgârieturile se vindeca mult mai rapid, iar cicatricile se estompează și dispar într-un timp foarte scurt.

Care sunt beneficiile extractului de mucus de melc?

Extractul de melc are în compoziție un complex de ingrediente extrem de benefice pentru ten precum alantoina, colagen, elastină, acid glycolic, vitamina A, C, E și peptide antimicrobiene.

Beneficiile pe care le au produsele de skincare pe bază de extract de mucus de melc sunt:

  • Păstrează pielea sănătoasă și îmbunătățeste funcțiile celulare datorită substanțelor antioxidante

  • Previne îmbătrânirea prematură a pielii și apariția ridurilor

  • Accelereaza regenerarea celulară oferind un aspect tânăr și neted al tenului

  • Deschide porii înfundați

  • Crește elasticitatea țesuturilor

  • Reprezintă un remediu activ împotriva acneei și a cicatricilor post acneice

  • Conferă strălucire și luminozitate tenului prin hidratarea profundă a pielii

  • Echilibreaza secreția de sebum

  • Potrivite oricărui tip de ten

 

De asemenea, beneficiile aurului 24K au fost cunoscute încă de pe vremea reginei Cleopatra pentru efectele de purificare și revitalizare a pielii. Considerat secretul reginelor încă din vremuri străvechi, aurul conține energia Pământului creată de-a lungul miilor de ani. 

Astfel, extractul de melc și aurul formează o armonie perfectă în produsele de îngrijire a pielii, oferind un răsfăț intens pentru orice tip de piele.